Saama 3.0Saama 2.0Saama 1.0

SAAMA

Què és una teràpia amb SAAMA?

SAAMA és una teràpia extraordinària per a corregir problemes que tenen la seva arrel en experiències o emocions, recents o antigues, que han quedat estancades en algun lloc del cos. Aquestes emocions formen una mena de “dics” als Meridians Energètics d’Acupuntura, bloquejant el lliure fluir del Qi i produeixen una gran varietat de trastorns de la salut.

Amb la teràpia SAAMA detectem aquests dics o bloquejos i els desfem per tal que el Qi flueixi de manera sana per tot l’organisme. La persona que rep aquesta teràpia no ha de fer res en especial, només relaxar-se a la camilla.

Es tracta d’una tècnica molt suau i amable amb el cos i és compatible amb qualsevol tractament mèdic, farmacològic o energètic. A l’acabar la sessió es pot saber exactament què s’ha corregit i d’on venia el problema.

El cor de SAAMA es basa en tècniques energètiques combinant coneixements de Medicina Quàntica (Mètode Yuen, Now Healing 101, Reiki, Matrix Energetics, Quantum Touch, Medicina Xinesa, Healing Code, Orin, etc.) amb coneixements de Medicina Occidental (Anatomia, Fisiologia, Patologia, etc), de tal manera que SAAMA es converteix en una eina fantàstica pel reequilibri de l’organisme.

La primera sessió té una durada de 90 minuts.

A partir de la segona sessió la duració es de 60 minuts.

Amb la teràpia SAAMA, també treballem a distancia, no requereix el contacte físic de la persona amb el terapeuta, per ho que ens permet estar a qualsevol lloc. Els resultats son tan eficaços i ràpids com en la teràpia presencial. Pot sol·licitar més informació a través de e-mail : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..  

Els éssers humans tenim múltiples nivells de consciència i el desequilibri es pot donar en un o varis d’aquests nivells; per això és tan important utilitzar una tècnica que abraci tots els nivells. Pot ser útil en casos de problemes físics, mentals, emocionals o espirituals, ja que treballa simultàniament en aquests quatre nivells. No té efectes secundaris, no cal prendre cap medicació, és indolor i apte per a totes les edats.

Prova-ho i et sorprendràs!