La teràpia SAAMA es una teràpia quàntica, i per això és possible realitzar les sessions de SAAMA a distancia. La raó per la que les teràpies es puguin realitzar a distància és que, segons mostra la física quàntica, en l'univers la distància no existeix. De la mateixa manera, tampoc existeix pel nostre NO Concient, ja que la connexió necessària entre el terapeuta i la persona que rep la sessió és possible realitzar-la independenment de la distància que hi hagi.

Tan l'energia com la intenció que es posa en realitzar les correccions en les sessions de SAAMA, és similar i independent de la distància entre el terapeuta i la persona que rep la sessió. A uns centrímetres o a l'altre costat del món, no hi ha diferència per a SAAMA. La distància és únicament una limitació fisica, però no és una limitació en el món quàntic, que és com treballa SAAMA.

Igual que les sessions presencials, la sessió de SAAMA a distància consta de tres parts. La primera consisteix en completar una fitxa que s'envia per e-mail amb un seguit de dades personals i unes questions en relació al motiu de la consulta.

Posteriorment es planifica la sessió de SAAMA com si es tractés d'una sessió presencial i es du a terme quan arriba el moment, realitzant així la segona part de la sessió. Després d'això s'envia per correu un informe complet detallant i explicant cadascuna de les correccions que s'han realitzat. Aquesta és la tercera i última part d'una sessió de SAAMA a distància.

 

Si estàs interessat/da en realitzar una sessió de SAAMA a distància pots sol·licitarla a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Color: Vàries tonalitats de púrpura.

Afinitat amb els signes: Peixos, Verge, Aquari, Àries, Balança i Capricorn.

Estabilitza la teva energia física, mental i emocional.

És una pedra de meditació i un excel·lent vidre que actua com conductor de pau i calma per ajudar a un a entrar i mantenir l'estat.

Ara, a la nostra secció de noticies internes us donarem a coneixer el poder de les pedres minerals. Les pedres son una excel·lent eina per restablir el poder energètic en el teu cos, potenciar l'energia que t'envolta i atraure a la teva vida allò que desitges.

 

Avui us presentem l'Agata.

L'agata te afinitat amb els signes: Libra, Leo, Géminis, Cáncer, Virgo, Piscis i Escorpí.

Atrau bona sort en qüestions relacionades amb l'amor i la passió. La gran força de poder i vibracions, dona calma i balanç en les seves ments per optimizar la meditació.

El nombre associat es l'1.

Obrim inscripcions per el curs de Reiki primer nivell

En aquest curs se t'ensenyarà les nocions bàsiques del Reiki, activaras la capacitat de curació i se t'ensenyarà a aplicar-la ja sigui a tu mateix o altres persones més properes, animals i plantes. També se t'ensenyaran diferents tècniques, que t'ajudaran a desenvolupar la teva sensibilitat a l'energia i potenciaran la puresa del teu canal.

Si vols iniciar-te amb Reiki, pots demanar més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé als telèfons 972 843 672 // 629 838 249.

Animat t'hi esperem !!!!

Què és la meditació ?

La meditació és una técnica molt antiga i senzilla.

És una manera fàcil de connectar amb el nostre interior que ens posa més en harmonia amb nosaltres mateixos, ens porta a experimentar una sensació de serenitat i relaxació. Aconseguint que la nostra ment es torni més lúcida, espaiosa i més tranquil·la.

Podràs reduir el teu estrès o relaxar-te després de la teva jornada laboral.

L'important, per sobre de tot, és passar-ho bé, així que ... a gaudir !

Si vols venir a meditar pots enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar 629 838 249.